Mladi socijaldemokrati iz Zvornika podijelili 150 paketića višečlanim socijalno ugroženim porodicama

ZVORNIK

Mladi socijaldemokrati iz Zvornika podijelili 150 paketića višečlanim socijalno ugroženim porodicama

 

Mladi socijaldemokrati iz Zvornika juče i danas su darivali 150 paketića mališanima iz višečlanih socijalno ugroženih porodica. Porodice koje su obišli su iz Zvornika, Кarakaja, Čelopeka, Ekonomije, Malešića, Lokanja, Pilice, Branjeva i Кiseljaka.

 – Ovo je za mene posebno draga aktivnost koju već tradicionalno sprovodimo sa funkcionerima naše stranke koji doniraju novac kako bismo obradovali što više porodica za božićne i novogodišnje praznike. Posebno zadovoljstvo je vidjeti osmjehe na mladim licima. Stoga smo ove godine odlučili da ih posjeti i Djed Mraz, koji je izazvao posebno oduševljenje među mališanima – rekao je Veljo Tijanić, predsjednik MSD-a Zvornik.

On je dodao da im je prvobitna zamisao bila da upriliče jednu dječiju predstavu i da im Djed Mraz uruči paketiće, ali zbog epidemioloških mjera i nemogućnosti svih roditelja kojima bi bio trošak da dovedu mališane u zvornički Dom omladine odlučili su da im zakucaju na vrata.

 – Nastavićemo i dalje sa realizacijom ovakvih i sličnih aktivnosti, a cilj ove akcije je da podstaknemo sve građane da u skladu svojim mogućnostima pomognu one kojima je pomoć najpotrebnija – zaključio je Tijanić.

(Promo tekst)