Predstavnički dom nije podržao zahtjev za smjenu Savjeta ministara; Nešić glasao za smjenu – SNSD očekuje Lučićevu ostavku

REGION

Predstavnički dom nije podržao zahtjev za smjenu Savjeta ministara; Nešić glasao za smjenu – SNSD očekuje Lučićevu ostavku

 

SNSD očekuje da ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH Miloš Lučić podnese ostavku, rekla je šefica Кluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu PS BiH Snježana Novaković Bursać.

 – Nakon što je poslanik DNS-a u Predstavničkom domu PS BiH Nenad Nešić glasao za smjenu Savjeta ministara, očekujemo da ministar za ljudska prava i izbjeglice Miloš Lučić, koga je na tu poziciju predložio Nešić, podnese ostavku – rekla je šefica Novaković Bursać.

TOTALNA RASPRODAJA ➡️ 11. – 16.01. ‼️😍
➡️ ❌ SVE U POLA CIJENE ❌ posjetite nas ili naručite online ➡️
Čekamo vas ‼️😀

Ona kaže da Lučić ima punu političku odgovornost da podnese ostavku jer je Nešićevo glasanje za smjenu Savjeta ministara jedan od nečuvenih poteza u političkom ambijentu.

– Imate situaciju da imate svog ministara, a glasate za nepovjerenje Savjetu ministara – rekla je Bursaćeva i dodala da je sada logičan potez da Lučić podnese ostavku.

Podsjećamo, Predstavnički dom nije podržao zahtjev za smjenu Savjeta ministara koji su uputile opozicione stranake u FBiH. Od 40 poslanika za smjenu je glaslo 13, među kojima i Nešić.

Vaš BP Diskont!

(Izvor: rtrs.tv)