Crnogorci organizuju takmičenje u dužini samoizolacije

ZVORNIK

Crnogorci organizuju takmičenje u dužini samoizolacije

 

Kako se ljenost vijekovima povezuje s Crnogorcima, etno selo Montenegro blizu Nikšića godinama je organizovalo takmičenje u ležanju. Pošto im je ove godine koronavirus poremetio planove odlučili su epidemiološki savjesno organizovati takmičenje u samoizolaciji, piše Glas Srpske.

Svi učesnici moraju se pridržavati pravila koja predviđaju da sami borave u kolibi i nikud ne izlaze te da sami održavaju higijenu smještaja i posuđa. Nema telefona ni televizora, duvana ni alkohola.

Organizator obezbjeđuje hranu za sedam dana, ali i duže ukoliko bude upornih.

 – Hrana će biti zdrava. Normalno za jedan zdrav dan. Voda je izvorska, imate je u smještaju. Knjige su dopuštene, dopušteno je i crtanje. Sve je dopušteno što je zdravo za dušu jednog čovjeka – navode organizatori iz etno sela Montenegro.

Pobjednik će dobiti skromnih 300 evra, ali će sudionik koji odustane prije trećeg dana platiti kompletan smještaj i hranu u iznosu od 105 evra.

TOTALNA RASPRODAJA ➡️ 11. – 16.01. ‼️😍
➡️ ❌ SVE U POLA CIJENE ❌ posjetite nas ili naručite online ➡️
Čekamo vas ‼️😀

Takmičenje počinje 5. februara, a sudeći po prvim prijavama na Fejsbuk stranici organizatora mnogo je onih koji bi da odmore i da zato budu plaćeni.

Ipak, komisija će od prijavljenih izabrati pet do sedam takmičara, piše Glas Srpske.

(Izvor: glassrpske.com)