Boračka organizacija opštine Bratunac: I ove godine podijeljenje pečenice borcima i njihovim porodicama

BRATUNAC

Boračka organizacija opštine Bratunac: I ove godine podijeljenje pečenice borcima i njihovim porodicama

 

Boračka organizacija opštine Bratunac i ove godine je organizovala akciju prikupljanja i podjele božićnih pečenica za borce i pripadnike boračke populacije.

 – Ovo inicijativa je prošle godine prvi put pokrenuta, a postaće tradicionalna. U ovu svrhu Boračka organizacija je izdvojila sredstva iz svog budžeta za kupovinu 30 božićnih pečenica. Sa druge strane, ovoj našoj humanoj akciji se odazvao i određen broj privrednika i javnih preduzeća koji su takođe izdvojili novčana sredstva i pomogli nam u ovoj akciji – saopštili su iu BO Bratunac.

Svoj doprinos akciji su dali:

– Кompanija Rankić – Petko Rankić
– FPS Cinkara – Srebrenica
– AD Rad – Bratunac
– Auto – dijelovi Bugi
– Кompanija Beomes – Goran Mlađenović.

 – Takođe, za 11 pripadnika boračke populacije božićne pečenice je donirala bratunačka crkva, koja se pridružila našoj akciji. To znači da je ove godine za naše borce prikupljena i uručena 41 božićna pečenica. Ovom prilikom Boračka organizacija želi da se zahvali svim učesnicima akcije koji su omogućili da i naši borci u duhu i tradiciji dočekaju najradosniji hrišćanski praznik – Božić 2021. godine – stoji u saopštenju BO Bratunac uz tradicionalni pozdrav: Mir Božiji, Hristos se rodi!

(infobirac.net)