АКТУЕЛНОИЗБОРИ 2022.

Вуковић: Додик је одбачен од народа, неће му помоћи режирани монолог из Москве

Вуковић: Додик је одбачен од народа, неће му помоћи режирани монолог из Москве

 

Замјеник предсједника ПДП-а Ненад Вуковић истакао је да је Додиково лажно приказивање подршке из Русије заиста дегутантно и мучно за гледање и да ће се за 10 дана заувијек завршити све његове предизборне представе.

– Питам се да ли постоји неко у његовом окружењу да каже немојте ово радити, јадно је. Додик је већински одбачен од народа, неће му помоћи ни режирани монолог из Москве који гледамо ко зна који пут – рекао је Вуковић.

– 2. октобра престаје мучење бирача и зауставља се воз који већ дуго иде у погрешном правцу. Становници Републике Српске претходних дана гледају и присуствују посљедњим политичким трзајима лажног вође који се неуспјешно копрца у немогућој мисији останка на власти. Подметачине, спинови, увреде, новац, јавни ресурси и све друго што режим користи се сваким даном одбијају у лице Милораду Додику – каже Вуковић.

Вуковић истиче да, према свим истраживањима, укључујући и она којима режим располаже, народ је већ одлучио да ће Јелена Тривић бити предсједник Републике Српске.

– Нема никакве “мртве трке”, Тривићева убједљиво побијеђује, а осим гласова опозиционих партија велику разлику прави и видљива подршка чланова других странака које нису у опозицији и којима нико не може наредити како ће гласати. Нема разлога панику, нормална је ствар смјена власти, нарочито после 16година. Иду бољи дани за народ Републике Српске, слобода прије свега – рекао је Вуковић.

(Предизборни маркетинг)