Počeo sedmodnevni „Ljetnji bazar“

Počeo sedmodnevni „Ljetnji bazar“

 

Uoči zvaničnog otvaranja „Zvorničkog ljeta 2022“ danas je na gradskom šetalištu počeo „Ljetnji bazar“, koji ove godine okuplja izlagače sa područja grada Zvornika. Prema riječima direktorice gradske Turističke organizacije Ivane Đokić Milanović svoje rukotvorine i proizvode izložilo je 18 Zvorničana.

 – Ovdje se mogu vidjeti i kupiti različitim tehnikama ručno rađeni ukrasi, vez, heklane i štrikane stvari, domaći sapuni i kreme, nakit, torbe i još mnogo toga. Ove godine odlučili smo da na „Ljetnjem bazaru“ damo priliku samo našim lokalnim izrađivačima da se promovišu, tako da nemamo goste iz drugih gradova iako je bilo zainteresovanih – rekla je Đokić Milanović.

Đak sport – Zvornik!

Ljetnji bazar će trajati sedam dana, a 5. avgusta šetalište će se pretvoriti u slatku „Ulicu meda“ jer će zvornički pčelari izložiti pčelinje proizvode.

 – Ovo je još jedan sadržaj u okviru „Zvorničkog ljeta“ i „Ljetnjeg bazara“ koji organizujemo u saradnji sa Udruženjem pčelara „Bagrem“, a „Ulicu meda“ imaćemo i 7. avgusta. Očekujemo da svoje proizvode izlozi 11 medara – istakla je Đokić Milanović te pozvala sugrađane i sve goste koji tokom „Zvorničkog ljeta“ budu u našem gradu da obavezno posjete i „Ljetnji bazar“ svakog dana od 14:00 časova do 21:00 časa.

Ona je dodala da će turistički Info centar raditi cjelodnevno od 2. do 8. avgusta te će zainteresovani moći dobiti sve informacije o našem gradu, turističkoj ponudi, manifestacijama.  

Vaš Shooter – Zvornik!

(InfoBirač)