Специјалистички тим Одјељења за општу хирургију зворничке болнице добио још једног специјалисту

Специјалистички тим Одјељења за општу хирургију зворничке болнице добио још једног специјалисту

 

Специјалистички тим Одјељења за општу хирургију ЈЗУ „Болница Зворник“ оснажен је за још једног специјалисту, Милана Павловића, објављено је на званичној страници зворничке болнице. Милан Павловић, специјалиста опште хирургије, однедавно у овој установи обавља послове општег хирурга, заједно са Драганом Цвијановићем – специјалистом опште хирургије, Браниславом Перићем – специјалистом опште хирургије, на челу са начелником одјељења за општу хирургију прим. др Зораном Комљеновићем.

 – Само добар човјек може бити добар доктор – цитирајући једног од својих професора, Милан започиње овај разговор.

Жеља да буде љекар јавила се још у раном дјетињству када је говорио да ће постати баш оно што је данас – хирург. По завршетку средње медицинске школе у Сребреници уписује студије медицине на Медицинском факултету у Фочи, гдје се истакао те је на другој години студија именован за демонстратора и наредне три године помагао колегама студентима у савладавању наставног градива и извођењу вјежби, на предметима Анатомија, Физиологија и Патологија. Медицинске студије завршио је у року.

По завршеном Медицинском факултету радио је у Хитним службама, што је било запажено, након чега је остварио своју жељу и постао специјализант опште хирургије. Као специјализант је рад започео је у болници у Зворнику, потом наставио у Фочи код ментора проф. др Радмила Марића, а остатак у Београду. Највећи дио свог стажа провео је у Београду у Ургентном центру и Институту за онкологију и радиологију Србије.

 – Сарадња са осталим колегама хирурзима је на изузетном нивоу, јер се вреднује жеља за радом и усвајањем знања, те његују добри колегијални односи. Имам велику подршку садашњег руководства установе, разумијевање и сарадњу са директором установе, а наша заједничка жеља је да се и даље усавршавамо и напредујемо како бисмо пацијентима омогућили што квалитетнију здравствену заштиту – рекао је Павловић.

Хотел Видиковац – Зворник!

(ИнфоБирач)