АКТУЕЛНОЗВОРНИКРЕГИЈА БИРАЧ

Specijalistički tim Odjeljenja za opštu hirurgiju zvorničke bolnice dobio još jednog specijalistu

Specijalistički tim Odjeljenja za opštu hirurgiju zvorničke bolnice dobio još jednog specijalistu

294385251 798389688195168 7746381302568624295 n

 

Specijalistički tim Odjeljenja za opštu hirurgiju JZU „Bolnica Zvornik“ osnažen je za još jednog specijalistu, Milana Pavlovića, objavljeno je na zvaničnoj stranici zvorničke bolnice. Milan Pavlović, specijalista opšte hirurgije, odnedavno u ovoj ustanovi obavlja poslove opšteg hirurga, zajedno sa Draganom Cvijanovićem – specijalistom opšte hirurgije, Branislavom Perićem – specijalistom opšte hirurgije, na čelu sa načelnikom odjeljenja za opštu hirurgiju prim. dr Zoranom Кomljenovićem.

 – Samo dobar čovjek može biti dobar doktor – citirajući jednog od svojih profesora, Milan započinje ovaj razgovor.

keso gradnja 1

Želja da bude ljekar javila se još u ranom djetinjstvu kada je govorio da će postati baš ono što je danas – hirurg. Po završetku srednje medicinske škole u Srebrenici upisuje studije medicine na Medicinskom fakultetu u Foči, gdje se istakao te je na drugoj godini studija imenovan za demonstratora i naredne tri godine pomagao kolegama studentima u savladavanju nastavnog gradiva i izvođenju vježbi, na predmetima Anatomija, Fiziologija i Patologija. Medicinske studije završio je u roku.

Po završenom Medicinskom fakultetu radio je u Hitnim službama, što je bilo zapaženo, nakon čega je ostvario svoju želju i postao specijalizant opšte hirurgije. Kao specijalizant je rad započeo je u bolnici u Zvorniku, potom nastavio u Foči kod mentora prof. dr Radmila Marića, a ostatak u Beogradu. Najveći dio svog staža proveo je u Beogradu u Urgentnom centru i Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Logo ADMIRA SPORT 1 2

 – Saradnja sa ostalim kolegama hirurzima je na izuzetnom nivou, jer se vrednuje želja za radom i usvajanjem znanja, te njeguju dobri kolegijalni odnosi. Imam veliku podršku sadašnjeg rukovodstva ustanove, razumijevanje i saradnju sa direktorom ustanove, a naša zajednička želja je da se i dalje usavršavamo i napredujemo kako bismo pacijentima omogućili što kvalitetniju zdravstvenu zaštitu – rekao je Pavlović.

03
Hotel Vidikovac – Zvornik!

(InfoBirač)