АКТУЕЛНОМИЛИЋИ

U Milićima počeli „Julsko-avgustovski dani kulture i sporta“ – turnirom u malom fudbalu otvorena manifestacija

U Milićima počeli „Julsko-avgustovski dani kulture i sporta“ – turnirom u malom fudbalu otvorena manifestacija

jul avg dani 2022 prog

U Milićima je juče počela kulturno – sportska manifestacija „Julsko-avgstovski dani kulture u sporta“. Manifestaciju je počela turnirom u malom fudbalu koji se odigrava na terenima Sportskog centra u Milićima. Direktor Sportskog centra Mirko Simić kaže da je prijavljeno devet ekipa.

zo zi 1

 – Za sada ima devet ekipa koje su raspoređene u dvije grupe. Planirano je da se utakmice odigravaju još sutra i u srijedu, a polufinalni i finalni mečevi na rasporedu su u petak. Napomenuću da je turnir lokalnog karaktera gdje su prijavljene sve ekipe sa teritorije opštine Milići. Pokrovitelj turnira je opština Milići, a organizator je Sportski centar iz Milića. Za sve učesnike su obezbijeđeni pehari, medalje i novčane nagrade. Pozivamo građane da dođu na terene Sportskog centra, da zajedno ispratimo utakmice. Raspored mečeva je objavljen na FB stranici i na Instragramu – kaže Simić.

Tokom manifestacije na programu su i takmičenja u košarci, odbojci na pijesku, šahovski turnir, turnir u stonom tenisu kao i takmičenje u spretnosti vožnje bicikla. Od kulturnih događaja tu su koncert KUD Prota Matija Popović i izložba likovnih i vajarskih radova. U programu manifestacije je i obilježavanje krsne slave opštine te narodno veselje u Mišićima. Po prvi put u ovkiru manifestacije biće održano veče besjede, za kraj avgusta planiran je koncert, a detalji će uskoro biti poznati.

viber image 2022 01 24 11 58 59 608
Samouslužna autopraonica Korund – Milići!

(Izvor: magic.ba)