АКТУЕЛНОЗВОРНИКЦРНА ХРОНИКА

U saobraćajnoj nezgodi u Kušlatu teško povrijeđen motociklista iz Kalesije

U saobraćajnoj nezgodi u Kušlatu teško povrijeđen motociklista iz Kalesije

viber image 2022 03 23 09 19 26 903 1

 

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila juče oko 14,25 časova na magistralnom putu Zvornik – Milići, u mjestu Кušlat, teške tjelesne povrede je zadobio motociklista iz Kalesije, potvrđeno je iz PU Zvornik.

 – Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „golf“, kojim je upravljalo lice B.H. iz Milića i motocikl marke „bmw“, kojim je upravljalo lice R.I. iz Кalesije. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik se javilo lice R.I. iz Кalesije, vozač motocikla. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede u navedenoj ustanovi, odakle je na dalje liječenje upućeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Univerzitetski klinički centar u Tuzli – saopštila je Danijela Madžarević, portparol PU Zvornik.

keso gradnja 1

Policijski službenici PS za BS Zvornik će protiv vozača motocikla R.I. podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu.

(InfoBirač)