АКТУЕЛНОВЛАСЕНИЦА

Zvezdin karavan stiže u Vlasenicu

Zvezdin karavan stiže u Vlasenicu

slika pehara

 

Vlaseničko Udruženje navijača Crvene zvezde pripremilo je za svoje članove, ali i sve obožavaoce najtrofejnijeg srbijanskog fudbalskog kluba, pravu navijačku poslasticu. U Vlasenicu stiže crveno-bijeli karavan!

 – Naš voljeni klub, beogradska Crvena zvezda, i ove godine organizuje veliki karavan koji će obići gradove po Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Napravljen je plan gostovanja, a ono što je važno istaći je da će u svakom od gradova koje karavan posjeti biti organizovane fan-zone, a svi zaljubljenici u crveno – bijele boje imaće priliku da se učlane u Zvezdu, produže članarinu i da se fotografišu sa peharima Lige šampiona, odnosno peharom koji je naš klub osvojio 1991. godine u Bariju, Superlige i Кupa Srbije – objasnio je Nenad Lelek iz vlaseničkog Udruženja.

keso gradnja 1

Lelek naglašava da će za četrnaest dana karavan prvi put proći i kroz Vlasenicu.

 – Zahvaljujući odličnoj saradnji našeg Udruženja sa crveno-bijelim klubom, imaćemo priliku da karavan ugostimo i u Vlasenici. U četvrtak, 21.7. 2022. godine, od 18 časova, u Gradskom parku biće organizovana fan-zona, a svi ljubitelji crveno-bijelih moći će da se fotografišu sa peharima. Svi naši članovi, a trenutno ih brojimo oko 150, moći će “na licu mjesta” da obnove članstvo. Naravno, svi oni navijači, iz našeg grada ili iz susjednih opština, koji još uvijek nisu učlanjeni u klub, moći će to da učine kada karavan stigne u Vlasenicu. Svi su dobrodošli – zaključio je jedan od najvatrenijih Zvezdinih navijača.

Udruženje navijača Crvene zvezde u Vlasenici je ozvaničeno u februaru 2021. godine, iako su njegovi članovi unazad nekoliko godina provodili različite aktivnosti na podršci voljenom klubu. Od osnivanja pa do danas, u saradnji sa upravom Crvene zvezde i beogradskim “Delijama”, organizovani su besplatni odlasci Vlaseničana na više važnih utakmica, humanitarne akcije, ali i onlajn druženje sa definzivcem Zvezde Milošem Degenekom, tokom pandemije.

mikoo

(Za InfoBirač: T. Golijanin)