У Братунцу одржан „Златни котлић Подриња“

У Братунцу одржан „Златни котлић Подриња“

 

Рајска плажа у Братунцу јуче је угостила више од 100 учесника и 12 екипа на другом „Златном котлићу Подриња“ из Братунца, Сребренице, Љубовије, Власенице, Милића и Марибора. Припремала се рибља чорба, а трочлани стручни жири изабрао је три најбоље припремљене које су требале да испуне неколико критеријума и сходно томе добију поене.

Драган Стевић који је идејни творац и иницијатор ове манифестације каже да је поред дружења циљ промоција ријеке Дрине и њених обала, Рајске плаже, Братунца и кулинираства.

 – Драго ми је што ове године имамо неколико истих екипа од прошле године као и друге госте из још неколико градова окуржења, а први пут и из Словеније. Настојаћемо да ову манифестацију афирмишемо и омасовимо, а најважније да овдје окупљамо људе који ће на најбољи начин представити ову општину, ријеку Дрину – рекао је Стевић.

За све врсте мањих прослава!
Васа Таверна🍀

Прошлогодишњи побједници и ове године су оправдали прво мјесто, а жири је имао пуне руке посла. Прва три мјеста награђена су котлићем, сачом и роштиљем док су уручене и специјалне награде и захвалнице свим екипама.

Стевић истиче да је захвалан свима који су препознали и подржали ову манифестацију која треба да промовише врсне кулинаре из овог краја, посебно гурмане и риболовце који спремају најбоље котлиће.

Ове године „Златни котлић Подриња“ одржао се у склопу 14. Међународног сајма пољопривреде, прехрамбене индустрије и туризма “Дани малине 2022” у организацији Туристичке организације Братунац, а под покровитељством Општине Братунац.

(Извор: Есребреница)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.