У Братунцу у саобраћајној незгоди повријеђено малољетно лице

У Братунцу у саобраћајној незгоди повријеђено малољетно лице

 

Полицијски службеници Полицијске станице Братунац су данас у јутрањим часовима извршили увиђај саобраћајне незгоде у којој је једно малољетно лице задобило тешке тјелесне повреде.

Из Полицијске управе Зворник су саопштили да је у каналу поред улице Светог Саве у Братунцу, од пријавиоца пронађено непознато лице у бесвјесном стању. 

– Полицијски службеници ПС Братунац су поступили по наведеној пријави и изашли на лице мјеста те утврдили да се ради о саобраћајној незгоди у којој је малољетно лице повријеђено. На лице мјеста су упућени радници Хитне помоћи Јавне здравствене установе Дом здравља у Братунцу. Повријеђено лице је након указивања љекарске помоћи у ЈЗУ Дом здравља у Братунцу транспортовано у Јавну здравствену установу Болница Зворника, а потом и у Универзитетско клинички центар у Тузли гдје су истом констатоване тешке тјелесне повреде – наводи се у саопштењу Полицијске управе Зворник.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио полицијским службеницима ПУ Зворник предузмање свих мјера и радњи из своје надлежности, након чега ће се изјаснити о квалификацији наведеног догађаја.

ИнфоБирач

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.