„Дани малине“ у Братунцу 17. и 18. јуна

„Дани малине“ у Братунцу 17. и 18. јуна

 

У Братунцу ће 17. и 18. јуна бити одржан 14. Међународном сајам пољопривреде, прехрамбене индустрије и туризма под називом „Дани малине – Братунац 2022“.

Протекле двије године због актуелне ситуације са пандемијом вируса корона протекле су без организације ове најпопуларније сајамске смотре у Братунцу.

Ваш Схоотер – Зворник!

 – „Дани малине“ се ове године враћају на календар сајамских манифестација у БиХ, а овогодишњу смотру ћемо организовати у форми отворене манифестације у сајамским павиљонима на тргу Милоша Обилића у Братунцу. Поред изложбеног дијела програма ове манифестације, одржаће се и два гастро догађаја, и то такмичење у спремању најбоље посластице од малине, као и такмичење у спремању рибље чорбе које ће се одржати на Рајској плажи у Красанпољу. Предвиђен је изложбени дио у павиљонима у складу са планом излагања ученсика те промоцију руралног развоја и туризма уз учешће најзначајнијих дистрибутера пољопривредног репроматеријала и механизације  – саопштено је из ове локалне заједнице.

Ђак спорт – Зворник!

Више о очекиваним дешавањима на Међународном сајму пољопривреде прехрамбене индустрије и туризма у Братунцу потражите на сајту општине www.опстинабратунац.цом.    

Додатне информације можете добити на тел./фаx  +387 56/411-241;+387 66/619-514; е-маил: danimaline.bratunac@gmail.com.

(ИнфоБирач)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.