АКТУЕЛНОМИЛИЋИ

Nakon sukoba na fudbalskom turniru u Milićima, maloljetnik zadobio prelom vilice

Nakon sukoba na fudbalskom turniru u Milićima, maloljetnik zadobio prelom vilice

milici skola sala
FOTO: Printskrin, agencije

Nakon sukoba dva maloljetna učenika koji se desio na fudbalskom turniru u Srednjoškolskom centru “Milutin Milanković” jedan od njih je zadobio prelom vilice.

Iz škole su nam potvrdili da se događaj desio tokom turnira koji je organizovan u sklopu manifestacije “Dani Milutina Milankovića” te dodali da se radi na utvrđivanju činjenica, a nakon razgovora sa oba učenika znaće se njihovi dalji koraci. Oni su odmah nakon nemilog događaja obavijestili policiju i Centar za socijalni rad, što propisi i nalažu.

Povrijeđeni učenik je primljen u JZU “Bolnica Zvornik” gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

viber image 2022 05 08 15 37 45 957 Copy 1

 – On je nakon pregleda i konstatovanja preloma vilice upućen u bolnicu u Bijeljinu – potvrdila je portparol zvorničke bolnice Anastasija Dragić.

Iz PU Zvornik su nam rekli da se radi na utvrđivanju činjenica ovog događaja te da ne mogu da iznose više detalja jer se radi o maloljetnim licima.

Kako su nam saopštili iz bijeljinske bolnice učeniku je urađen operativni zahvat koji su obavili maksilofacijalni hirurzi ove ustanove.

 – Danas je urađen kontrolni snimak gdje je utvrđeno da je vilica u poziciji. Njegovo stanje je stabilno i smješten je na odjeljenju za ORL Bolnice „Sveti Vračevi“ – izjavila je dr Nada Savić, načelnica Odjeljenja za ORL.

03
Hotel Vidikovac – Zvornik!

(InfoBirač)