Сервисне информације 18.5.2022.

Сервисне информације 18.5.2022.

 

На подручју које оперативно покрива ПУ Зворник, у протекла 24 часа забиљежено је шест кривичних дјела, четири у Сребреници и два у Братунцу, те три саобраћајне незгоде с материјалном штетом, у Јардану, Зворнику и Братунцу. 

У истом периоду, није било евидентираних случајева нарушавања јавног реда и мира.

Припадници Службе професионалне ватрогасне јединице из Зворника нису имали интервенција.

Схоотер Зворник
Почињемо са сезонским снижењима! 😊😊😊
-20% -20% -20%
Снижење се односи на одредјене моделе из колекције прољеће 2022.
#схоотер #еxтерра

 

У породилишту ЈЗУ „Болница Зворник“ рођена је једна дјевојчица.

Према подацима из „Електро-Бијељине“, на подручју ТЈ Зворник данас се изводе радови на трафостаници „Улице“ те ће у периоду од 09 до 15 часова без струје бити дио насеља Улице.

Радови ће се изводити и у општини Осмаци, на далеководу „Осмаци“, па ће у термину од 10 до 14 часова без електричне енергије бити Зелина, Дрвенице, Ракино брдо, Врело, Пандури и Рашево.

Ђак спорт – Зворник!

На подручју ТЈ Власеница данас ће се у периоду од 09 до 17 часова изводити радови у општини Милићи на трафостаници „Нова Касаба“ те ће у наведеном термину без струје бити Нова Касаба, Вукшић Поље, Дубница, Тољевићи, Миладиновићи и Церска.

Због радова на трафостаници „Мркаљи“ у општини Хан Пијесак, у периоду од 09:30 до 14:30 часова без електричне енергије ће бити Мркаљи.

На подручју ТЈ Братунац данас се изводе радови на прикључењу потрошача на трафостаницама „Кнеза Иве“, од 09 до 09:30 часова, „Лоњин“, од 10 до 10:30 часова, и „Хрнчић Поље“ у периоду од 11:30 до 12:30 часова.

Саобраћај се на путевима у „Области 7“, које одржавају „Зворник путеви“, одвија по мокрим коловозима, а на подручју цијеле регије пада киша. Мјестимично умјерене магле која смањује видљивост до 180 метара има на магистралном путу Власеница-Хан Пијесак.

Температуре ваздуха јутрос се крећу у интервалу од 9º у вишим до 16º у нижим предјелима регије Бирча. 

 

(ИнфоБирач)

ФОТО: Зворник, ИнфоБирач

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.