У Сребреници почело прољећно уређење града

У Сребреници почело прољећно уређење града

Комунално предузеће „Полет“ ових дана почело је са прољећним уређењем градских и приградских дијелова општине. Вршилац дужности директор КП „Полет“ Сребреница Дијана Алемпић истиче да се у склопу редовних радних обавеза обавља чишћење посипног материјала на путу и тротоару, чишћење смећа и прање улице као и други редовни задаци које ово предузеће спроводи.

Ђак спорт – Зворник!

 – Обавља се уклањање ризле и прање улица у центру града све до излаза из Сребренице, а пристигла је екипа из Скелана која ће помоћи у чишћењу. Такође је у плану и чишћење и уређење зелених површина и украсног дрвећа које је прошле године посађено у ужем центру града – рекла је Алемпићева и додала да ће насеља Плави мост, Жути мост и Дуго поље бити уврштени у одвоз смећа те да ће бити обављена подјела канти за смеће.

 – На тај начин се покривају и ова насеља чиме се олакшава прикупљање и одвоз смећа. Почетком априла и прољетног чишћења града, комунално предузеће ће грађанима омогућити одвоз смећа и пружити сву логистичку подршку како би се град и све споредне улице очистиле – навела је Алемпићева.

Из Комуналног предузећа „Полет“ позивају све да се укључе у акцију прољећног уређења града, заједно да комшијама организују и очисте своје улице, те да се одговорно понашају и смеће одлагају на мјеста предвиђена за то.

Ваш Схоотер – Зворник!

(Извор: FB ESrebrenica)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.