У Сребреници обиљежен Дан општине

У Сребреници обиљежен Дан општине

 

На свечаној сједници Скупштине општине Сребреница, поводом 11. марта Дана општине, уприличена је додјела награда и признања за допринос у 2021. години.

Плакета са златним грбом додијељена је Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске, Плакета са сребреним грбом Влади Кантона Сарајево, а Плакета са бронзаним грбом општине Сребреница Универзитетско-клиничком центру Републике Српске.

Уручене су награде и признања најбојим ученицима, спортистима, привредницима, пољопривредницима, као и најзаслужнијим за образовање, културу и спорт.

Награду за доприносу науке је добио Душан Пејић, мастер, професор српског језика и књижевности који похађа докторске студије у Београду.

Ваш Схоотер – Зворник!

Постхумно је одликован тренер теквандоа Светозар Неретљак наградом за допринос развоју спорта, чиме је ТКД „Губер“ најтрофејнији клуб протеклих 30 година у Сребреници.

Најбољи спортисти опшине Сребреница у 2021. години је Рамо Османовић члан Кунг Фу Винг Тсун Клуб “Сребреница” и Његош Лазаревић, члан ФК „Црвена звезда“.

Такође, додјељене су и захвалнице и јубиларне награде за 20 и 30 година радног стажа радницима у Општинској управи Сребреница.

Ђак спорт – Зворник!

(Извор: FB ESrebrenica)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.