У слијетању аутомобила са коловоза у Скеланима два лица лакше повријеђена

У слијетању аутомобила са коловоза у Скеланима два лица лакше повријеђена

Илустрација

 

Станичном одјељењу Скелани је 09.03.2022. године око 20,35 часова пријављена саобраћајна незгода слијетањем возила са коловоза на регионалном путу Скелани – Братунац, у мјесту Ново Насеље, општина Сребреница, у којој је су два лица лакше повријеђена, саопштено је из ПУ Зворник.

 – Полицијски службеници СОП Скелани су извршили увиђај саобраћајне незгоде. У саобраћајној незгоди је учествовало путничко моторно возило марке „пежо 206“, којим је управљало лице С.С. из Сребренице, а на мјесту сувозача се налазило лице Х.С. из Сребренице. Оба лица су прегледана у Јавној здравственој установи Дом здравља у Зворнику, гдје је том приликом дежурни доктор констатовао лаке тјелесну повреду код лица С.С., док се није изјаснио о степену повреде код лица Х.С – наводи се у саопштењу из ПУ Зворник.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који је наложио достављање Извјештаја о предузетим мјерама и радњама.

Драги кандидати,
право је вријеме да започнете оспособљавање за возача Б, Ц1, Ц или Д категорије . Спремили смо одличне погодности за све наше кандидате као што су бесплатан превоз за вријеме обуке и увијек популарно плаћање на рате. Желите да обрадујте некога за 18. рођендан поклон боном за оспособљавање за возача, помоћи ћемо Вам око припреме изненађења. Чекамо вас.
Информације на телефон: 056/490-394 или 065/448-502!

ИнфоБирач

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.