АКТУЕЛНООСТАЛИ СПОРТОВИСПОРТСРПСКА И СРБИЈА

Novak ponovo u imigracionom pritvoru – suđenje zakazano za večeras

Novak ponovo u imigracionom pritvoru – suđenje zakazano za večeras

djokovic 1

 

Novak Đoković je ponovo vraćen u imigracioni pritvor u Melburnu gdje će provesti veče prije donošenja konačne odluke o deportaciji ili dozvoli da zaigra na Australijan openu i dođe u priliku da osvoju svoju rekordnu 21. gren slem titulu. Đokovićevi advokati tražili su da novu odluku donese tročlano sudsko vijeće, što bi značilo da bi odluka bila pravosnažna, ali država to nije prihvatila, pa će odluku o tome donijeti sudija Dejvid O’ Kalahan.

Odluka će biti donesena večeras u 9.30 po lokalnom vremenu, odnosno u 23.30 po našem vremenu. Prema riječima svjedoka s lica mjesta, koji je razgovarao sa izvještačem Rojtersa, Đoković je oko 15.30 časova po loklanom vremenu stigao automobilom u podzemnu garažu hotela Park, u isti imigracioni pritvorski hotel u kojem je bio prošle nedjelje.

271252416 1057523638367198 5389288468828917565 n
PREPOLOVILI SMO CIJENE 10. – 16.01. SVE U POLA CIJENE posjetite nas ili naručite online Akcija se odnosi isključivo na poslovne jedinice u Bijeljini i Zvorniku.

Nadal: Đoković jedan od najboljih –  AO ipak važniji od jednog igrača

Španski teniser Rafael Nadal oglasio se povodom situacije u kojoj se nalazi prvi reket svijeta Novak Đoković.
 – Novak Đoković je jedan od najboljih igrača u istoriji sporta, bez ikakve sumnje. Ipak, Australijan open je važniji od jednog igrača, bio taj igrač Đoković, Federer ili Nadal. Mislim da će ovogodišnji Australijan open biti dobar sa ili bez Novaka – izjavio je Nadal.
 
vidikovac
 
(Agencije)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *