АКТУЕЛНОБРАТУНАЦ

У незгоди у Братунцу једно лице смртно страдало, два тешко повријеђена

У незгоди у Братунцу једно лице смртно страдало, два тешко повријеђена

Bratunac Panorama 1 1230x790 1

 

Полицијској станици Братунац је пријављена саобраћајна незгода у улици Светог Саве у Братунцу око 17,35 часова у којој је једно лице смртно страдало, а два су тешко повријеђена, саопштено је из ПУ Зворник.

 – На лице мјеста су упућени полицијски службеници ПС Братунац, припадници Дома здравља Братунац и припадници Територијалне ватрогасне јединице Братунац. У саобраћајној незгоди су учествовала два теретна моторна возила марке фиат. Једним теретним возилом је управљало лице иницијала С.С. из Сребренице које је смртно страдало, док је сувозач наведеног возила задобио тешке тјелесне повреде. Другим теретним возилом је управљало лице иницијала М.З. из Братунца, које је задобило тешке тјелесне повреде. Тешко повријеђена лица су превезена у Јавну здравствену установу Болница Зворник, гдје су им и констатоване наведене повреде. Полицијски службеници ПС Братунац врше увиђај наведене саобраћајне незгоде, и у току је тотална обустава саобраћаја од 17,35 часова – стоји у саопштењу.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је полицијским службеницима ПС Братунац наложио вршење свих мјера и радњи из њихове надлежности.

djak
Đak sport Zvornik!

(ИнфоБирач)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *