ЗВОРНИКАКТУЕЛНОСПОРТФУДБАЛ

Бивши фудбалер Дрине Ђорђе Ћосић каријеру наставља у Казахстану

Бивши фудбалер Дрине Ђорђе Ћосић каријеру наставља у Казахстану

IMG e80f1d4bc3dfc7e69c2e265cb301134b V

Бивши фудбалер Дрине из Зворника, Витеза и Борца из Бањалуке, Ђорђе Ћосић, каријеру ће наставити у Казахстану гдје је потписао двогодишњи уговор (1+1) са екипом Шахтјора из Карагандија. Посљедње три сезоне Ћосић је провео у Борцу и без обзира на чињеницу да је прошле сезоне у шампионској генерацији Бањалучана био један од најбољих играча и дефанзиваца Премијер лиге БиХ, споразумно је раскинуо уговор. 

IMG a9e4bf3dd8394d351eeda69fc9fb2aa8 V

Припремама новог клуба ће се прикључити 14. јануара, а у клубу из Карагандија ће га дочекати бивши играч клуба из Зворника Един Рустемовић. 

– Договорио сам сарадњу са Шахтјором на годину, плус још једну годину уколико обје стране буду задовољне условима. Паузирао сам три мјесеца због споразумног раскида са Борцем, али вјерујем да ћу се изборити за мјесто стартера у Шахтјору. Сигурно ће ми у привикавању на нову средину помоћи и Един Рустемовић који већ игра тамо и са којим заједно путујем на припреме. Посебну захвалност за реализацију трансфера дугујем Николи Васиљевићу који ме је препоручио челним људима тима из Карагандија – рекао је Ћосић.

Ђорђе Ћосић ће бити трећи играч из Зворника у Шахтјору, а велики траг клубу је оставио Никола Васиљевић који је са овим тимом играо групну фазу нокаут фазу Лиге Шампиона против Селтика, те групну фазу Лиге Европе, што је један од највећих успјеха клупског фудбала у Казахстану.

ИнфоБирач