Миле Матић, предсједник Управног одбора “Алумине”: Наставити развој фабрике

Миле Матић, предсједник Управног одбора “Алумине”: Наставити развој фабрике

Предсједник Управног одбора “Алумине” је у име Управног одбора и менаџмента ове компаније, као и своје лично име, запосленима у фабрици, као и нашим пословним партнерима, прије свега купцима и добављачима, честитао Нову 2022. годину и предстојеће божићне празнике, са жељом да их проведу у добром здрављу и расположењу.

Годину коју испраћамо, са пословног аспекта ове фабрике, можемо у најкраћем сажети – као тешку, изазовну, али на крају ипак успјешну.

“Упркос многим проблемима и тешкоћама, Алумина је обезбиједила редовно одвијање процеса производње, такође уредно смо сервисирали све  финансијске обавезе настале као продукт рада фабрике, те сачували итекако пробирљива и захтјевна тржишта наших производа, показујући стални тренд позитивних пословних резултата”, каже Матић.

Он је истакао да то није било лако, али да су још једном показали снагу колектива и колико су јаки и спремни да се прилагоде новим околностима.

“Упркос планетарној кризи и негативним трендовима у свјетској економији, успјели смо да развијамо нашу фабрику, прије свега кроз нову палету производа, показујући да криза може бити и наша шанса. Како бисмо одговорили потребама наших купаца, наставили смо додатно развијати властите капацитете, посебно у оном дијелу производње која, сматрамо, може осигурати сигурнију и бољу будућност за фабрику и раднике. Бројни изазови нас очекују и у 2022. години. Наш примарни циљ у години која је пред нама, биће да обезбиједимо несметано одвијање процеса производње, што подразумијева испуњење уговорених обавеза према нашим купцима, а кроз позитивне ефекте рада да створимо услове да пословање фабрике иде напријед, а самим тим обезбиједимо бенефите не само за раднике Алумине, него и за ближе и шире окружење”, наводи Матић.

С том жељом, још једном је пожелио срећну Нову 2022. годину и предстојеће божићне празнике.

(АлуминаИнфо)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.