Приликом покушаја продаје, у соларном пуњачу за телефон пронађена опојна дрога

Приликом покушаја продаје, у соларном пуњачу за телефон пронађена опојна дрога

Полицијски службеници Полицијске станице Милићи су дана 30.11.2021. године око 19,15 часова лишили слободе лице Ж.Ђ. из Милића због кривичног дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“, саопштено је из ПУ Зворник.

 – Приликом извођења оперативно тактичких мјера и радњи, полицијски службеници ПС Милићи су 30.11.2021. године око 19,00 часова уочили лице С.Ђ. из Милића, које се у путничком моторном возилу марке „шкода фабиа“ довезло до лица Ж.Ђ. из Милића, те му је том приликом лице Ж.Ђ. покушало кроз прозор аутомобила нешто да преда, на шта су полицијски службеници реаговали прилазећи наведеним лицима, а након чега се лице С.Ђ. брзим стартовањем наведеног возила удаљило са лица мјеста. Том приликом је лице Ж.Ђ. добровољно предало соларни пуњач за телефон у коме је пронађено 18 пакетића унутар којих се налазила зељаста биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, укупне бруто масе 5,2 грама – стоји у саопштењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, који је наложио да полицијски службеници предузму све мјере и радње из своје надлежности, а након тога да надлежном тужилаштву доставе Ивјештај о почињеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

Моја апотека – Зворник!

(ПУ Зворник)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.