Футсалери Невесиња савладали Yоунг Бојс у Зворнику

Футсалери Невесиња савладали Yоунг Бојс у Зворнику

 

Футсалери Невесиња савладали су Yоунг Бојс у Зворнику у оквиру 5. кола Друге лиге РС – група Југ, резултатом 6:5 и показали зашто су главни фаворити за пласман у Прву лигу РС. 

Домаћи тим је очајно отворио сусрет и након неколико грешака које је екипа из Херцеговине казнила, на семафору је већ послије десет минута писало 0:3 у корист Невесињаца, а стријелци су били Гутић, Вуковић и Кљакић.

Ваш Схоотер!

Ту се тим Невесиња није зауставио и у наредних пет минута постигли су још два поготка, а стријелци су били Гутић и Ковачевић, за вођство од 0:5.

У финишу првог дијела сусрета Ђорђе Ћосић је прво погодио казнени ударац са девет, а затим и са шест метара, па се на одмор отишло резултатом 2:5 за госте.

У други дио меча домаћи састав улази пуно боље и трећим голом Ћосића стиже  до 3:5. 

Гостујући голман  Ромовић је након велике грешке Богићевића постигао шести погодак за Невесиње и практично ријешио питање побједника, али се домаћи нису предавали. На 6:4 је смањио Радић, да би два минута прије краја Ћосић четвртим поготком вратио неизвјесност у меч. До краја није било погодака, па гости носе бодове у Невесиње.

infobirac.net

 

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.