Славен Ристић долази на чело „Обилића“: Желим да гледам наше шампионе на Олимпијским играма

Славен Ристић долази на чело „Обилића“: Желим да гледам наше шампионе на Олимпијским играма

Компанија Технички ремонт Братунац /ТРБ/ биће генерални спонзор Боксерског клуба „Обилић“ из Зворника, а већински власник компаније Славен Ристић биће предсједник клуба, потврђено је за наш портал из БК „Обилић“.

Тренер шампионки и младих боксера овог зворничког клуба Мирко Ждрало је поздравио овај потез те додао да их је Ристић и раније подржавао у раду.

 – Славен је прије свега мој велики пријатељ и пријатељ нашег клуба, човјек који је и сам био успјешан спортиста и који је у себи задржао све то добро што спорт усади у човјека. Наша Сара је стипендиста Славенове компаније ТРБ, тако да је Славен присутан у нашем клубу већ дужи период, самим тим упућен у све што се дешава у клубу, а од скоро и проблеме које имамо. Ни у једном тренутку није постојала сумња да Славен жели да помогне нашем клубу и да заиста у сваком смислу навија за наш успјех, успјех наших шампиона који желе остварити своје снове кроз спорт, а ми смо имали жељу и предложили да Славен буде предсједник нашег клуба на шта је он пристао и сада са још јачим мотивом, жељом и сигурношћу идемо ка својим циљевима – рекао је Ждрало и потврдио да ће компанија Технички ремонт Братунац /ТРБ/ бити генерални спонзор Боксерског клуба „Обилић“ из Зворника.

Већински власник компаније Славен Ристић прихватио је да буде предсједник клуба.

 – Моја искрена жеља је да, колико год сам у могућности, помогнем младим, талентованим људима у области културе и спорта на овим просторима, да им пружим шансу да покажу колико вриједе. Веома је важно младог човјека, жељног доказивања, који има таленат, ради, упоран је и остварује резултате, подржати и показати му да вјерујете у њега. Клуб „Обилић“ остварује одличне резултате, прави су спортисти и мислим да у сваком случају заслужују подршку. Желим да видим ове клинце на Олимпијским играма. Трудим се колико могу да помогнем, то је неки мој ентузијазам и задовољство које осјетим кроз њихове успјехе. Спонзор и покровитељ сам многим спортистима и клубовима, више и не знам број, не из економских интереса, јер је пословање моје компаније везано за иностранство, него искључиво из жеље да се тим младим људима олакша рад и помогне на њиховом путу, да им се да вјетар у леђа, да буду узор другој дјеци и тако створи љепша будућност за све њих на овим, нашим просторима – рекао је Ристић.

(infobirac.net)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.