ЗВОРНИКБОРИЛАЧКИ СПОРТОВИРЕГИЈА БИРАЧ

Slaven Ristić dolazi na čelo „Obilića“: Želim da gledam naše šampione na Olimpijskim igrama

Slaven Ristić dolazi na čelo „Obilića“: Želim da gledam naše šampione na Olimpijskim igrama

hfgf

Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ biće generalni sponzor Bokserskog kluba „Obilić“ iz Zvornika, a većinski vlasnik kompanije Slaven Ristić biće predsjednik kluba, potvrđeno je za naš portal iz BK „Obilić“.

Trener šampionki i mladih boksera ovog zvorničkog kluba Mirko Ždralo je pozdravio ovaj potez te dodao da ih je Ristić i ranije podržavao u radu.

 – Slaven je prije svega moj veliki prijatelj i prijatelj našeg kluba, čovjek koji je i sam bio uspješan sportista i koji je u sebi zadržao sve to dobro što sport usadi u čovjeka. Naša Sara je stipendista Slavenove kompanije TRB, tako da je Slaven prisutan u našem klubu već duži period, samim tim upućen u sve što se dešava u klubu, a od skoro i probleme koje imamo. Ni u jednom trenutku nije postojala sumnja da Slaven želi da pomogne našem klubu i da zaista u svakom smislu navija za naš uspjeh, uspjeh naših šampiona koji žele ostvariti svoje snove kroz sport, a mi smo imali želju i predložili da Slaven bude predsjednik našeg kluba na šta je on pristao i sada sa još jačim motivom, željom i sigurnošću idemo ka svojim ciljevima – rekao je Ždralo i potvrdio da će kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ biti generalni sponzor Bokserskog kluba „Obilić“ iz Zvornika.

257539763 2784690268498342 2784673022154718762 n

Većinski vlasnik kompanije Slaven Ristić prihvatio je da bude predsjednik kluba.

 – Moja iskrena želja je da, koliko god sam u mogućnosti, pomognem mladim, talentovanim ljudima u oblasti kulture i sporta na ovim prostorima, da im pružim šansu da pokažu koliko vrijede. Veoma je važno mladog čovjeka, željnog dokazivanja, koji ima talenat, radi, uporan je i ostvaruje rezultate, podržati i pokazati mu da vjerujete u njega. Klub „Obilić“ ostvaruje odlične rezultate, pravi su sportisti i mislim da u svakom slučaju zaslužuju podršku. Želim da vidim ove klince na Olimpijskim igrama. Trudim se koliko mogu da pomognem, to je neki moj entuzijazam i zadovoljstvo koje osjetim kroz njihove uspjehe. Sponzor i pokrovitelj sam mnogim sportistima i klubovima, više i ne znam broj, ne iz ekonomskih interesa, jer je poslovanje moje kompanije vezano za inostranstvo, nego isključivo iz želje da se tim mladim ljudima olakša rad i pomogne na njihovom putu, da im se da vjetar u leđa, da budu uzor drugoj djeci i tako stvori ljepša budućnost za sve njih na ovim, našim prostorima – rekao je Ristić.

257503122 885637582343215 8742253263173056462 n

(infobirac.net)