Urađeno grijanje i led rasvjeta u sportsкoj dvorani u Šeкovićima

ŠEKOVIĆI

Urađeno grijanje i led rasvjeta u sportsкoj dvorani u Šeкovićima

 

U sportskoj dvorani u Šekovićima završeni su radovi na popravci grijanja koje nije bilo u funkciji više od deset godina te najsavremenija led rasvjeta.

 – U prethodnih mjesec dana smo uradili mnogo na poboljšanju uslova korištenja naše sportske dvorane koju koriste sportski klubovi, učenici srednje škole i rekreativci. Grijanje koje nije bilo u funkciji preko 10 godina je popravljeno i osposobljeno za nesmetano funkcionisanje u zimskom periodu. Za sportsku dvoranu je kupljena dodatna pumpa kako bi toplota koja odlazi u srednju školu ostala ista, a učenici će svoje časove fizičkog vaspitanja provoditi u toploj dvorani i zadovoljavajućim uslovima koji do sada nisu bili – rekao je načelnik opštine Miladin Lazić.

Vaš Shooter!

On je dodao da će pored učenika i sportski klubovi čiji su članovi uglavnom najmlađi sugrađani moći svoje aktivnosti i treninge u dvorani da sprovode nesmetano i bez pauze u zimskim mjesecima.

 – Pored grijanja u dvorani je postavljena najsavremenija nova led rasvjeta, a ovaj sportski objekat će zbog nove rasvjete znatno smanjiti troškove za električnu energiju. U narednom periodu će biti osposobljeni i radijatori u svlačionicama i prostoru predviđenom za teretanu koji se nalazi u okviru sportske dvorane – istakao je Lazić.

(infobirac.net)