Zvornik: Zbog ugrožavanja sigurnosti jedno lice lišeno slobode

CRNA HRONIKA ZVORNIK

Zvornik: Zbog ugrožavanja sigurnosti jedno lice lišeno slobode

 

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode lice D.S. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“, saopšteno je iz PU Zvornik.

 – Policijskoj stanici Zvornik, 19.09.2021. godine oko 23,15 časova, prijavljeno je da je u gradu Zvorniku, lice D.S. došlo do stana oštećenog i tom prilikom upućivalo prijetnje. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik, koji su na licu mjesta zatekli prijavljeno lice, koje je nastavilo sa upućivanjem prijetnji, a nakon čega je lišeno slobode i kriminalistički obrađeno u prostorijama Policijske uprave Zvornik – stoji u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“ iz člana 150. stav 1. Кrivičnog zakona Republike Srpske.

Dragi naši, kod nas možete iznajmiti autobuse za vanlinijski prevoz kapaciteta od 19 do 57 mjesta…Putujte udobno i sigurno na sve destinacije…Vaše je samo da kažete vrijeme polaska i destinaciju, sve ostalo je naša briga…Vaš EP oil!

(infobirac.net)