Servisne informacije 5.2.2021.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 5.2.2021.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom u Zvorniku, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola jedno lice u Zvorniku je lišeno slobode do otrežnjenja. 

U istom periodu, nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.  

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika i noćas su obezbjeđivali prostor oko transportnog gasovoda Šepak-Zvornik na mjestu gdje je ranije došlo do curenja gasa.


U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Uzovnica-Novo selo“ te će u periodu od 10 do 14 časova bez struje biti Kosovača i Srpsko Snagovo.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Čelopek IV Galići“ pa će od 09 do 14 časova bez električne energije biti izlaz prema spomeniku. 

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Milići, te će od 06:30 do 06:45 časova bez struje biti kompletno područje Milića.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima. Na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak, Milići-Skelani,  Zeleni Jadar-Bratunac i Bratunac 3-Drinjača mjestimično ima jake magle koja smanjuje vidljivost do 80 metara.

Temperature vazduha jutros se kreću u intervalu od 0 ºC u višim do 4 ºC u nižim predjelima regije Birča.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija