Tehnički remont Bratunac uskoro na prestižnom sajmu u Abu Dabiju

BRATUNAC

Tehnički remont Bratunac uskoro na prestižnom sajmu u Abu Dabiju

 

U Tehničkom remontu Bratunac i ove godine, pripremaju se za Međunarodni sajam vojne industrije, u Abu Dabiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji će biti održan od 21. do 25. februara.

Na jednom od najprestižnijih svjetskih sajmova ove vrste, predstaviće potencijale Srpske u namjenskoj industriji.

Јedan od aduta TRB, na prestižnom sajmu, mogao bi biti pištolj, tzv.”vampir”, koji Remontovi inženjeri i konstruktori usavršavaju nekoliko godina. Biće predstavljen u 11 verzija.

Posjetiocima i potencijalnim kupcima na najvećem sajmu vojne industrije biće predstavljena i “mašina za deminiranje” i Despot, proizvodi isključivo domaće proizvodnje.

– Svakako znači da smo u krugu najelitnijih, predstavljamo Despota, upaljače, mine , municiju i drugih proizvoda želimo da razmjenimo iskustva – istakao je Mile Pejičić, direktor za razvoj biznisa TRB.


– Mogu slobodno da kažem da od 1.300 izlagača i 65 zemalja, TRB je potpuno konkurentan, ne samo jednak već i bolji – poručila je Јelena Gordić iz Tehničkog remonta Bratunac.

Tržište ove kompanije su zemlje Bliskog Istoka, Azije i Afrike. Sve je to rezultat istraživanja, ulaganja i zapošljavanja mladih kadrova u posljednjih pet godine.

– Mogu da kažem da je Remont ponos Republike Srpske i Bratunca – istakao je Srđan Rankić, načelnik opštine Bratunac.

Vaš Shooter!

U pandemijskim uslovima, ova kompanija nije prestajala sa proizvodnjom, ni jedan radnik nije otpušten, a cilj je da ove godine, Remont, osim sajma u Abu Dabiju, učestvuje i na sajmu naoružanja u Egiptu i u Beogradu.

(Izvor: rtrs.tv)

FOTO: Despot, ilustracija