Nakon humanitarne akcije u zvorničkom SŠC „Petar Kočić“ – uručena pomoć porodici Josipović

ZVORNIK

Nakon humanitarne akcije u zvorničkom SŠC „Petar Kočić“ – uručena pomoć porodici Josipović

 

U humanitarnoj akciji Savjeta učenika, Savjeta roditelja i zaposlenih u SŠC „Petar Kočić“ iz Zvornika, prikupljena je pomoć za porodicu Sretena Josipovića čija supruga je preminula od virusa korona, a on ostao sa četvoro maloljetne djece od kojih je jedno učenik ove škole, medicinskog smjera.

Direktorica škole Biljana Pisić istakla je ovom prilikom da je ovo bila teška godina u kojoj su mnogi imali velike izazove, a, nažalost, desilo se da tragičan slijed događaja zadesi jednu porodicu u kojoj su četiri člana izgubila život od posljedica virusa korona.

 – Učenica naše škole ostala je bez majke te smo se svi okupili da im pomognemo. Uručili smo im 2.700 KM. Mislim da je ovo samo početak pomoći ovoj i drugim porodicama kojima je pomoć potrebna. Nadam se da će se u akciju pomoći uključiti privrednici, političari, pored lokalne zajednice koja će svakako pomoći, jer ovoj djeci trebaju i računari, telefoni kako bi imali sve kao i druga djeca jer nečije malo njima može da znači mnogo. Nadam se da se neće desiti da svi u prvom mjesecu reagujemo, a poslije niko – istakla je Pisićeva.

Pomoć Marku Vučkoviću iz Bileće

Savjet učenika realizovao je još jednu akciju u kojoj je za liječenje Marka Vučkovića iz Bileće uplaćeno 554 KM.

(infobirac.net)