Servisne informacije 27.12.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 27.12.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Zvorniku, jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Zvorniku te tri saobraćajne nezgode, u Karakaju, kada je povrijeđeno jedno lice, te u Novom Selu i Bratuncu, kada je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, pet lica je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola, po dva u Zvorniku i Bratuncu, te jedno u Srebrenici.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervencije, jednu u Čelopeku, gdje su ugasili požar na pomoćnom objektu, sušari, te u ulici Svetog Save, gdje su imali intervenciju na električnim instalacijama.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Na putnim pravcima Šepak-Zvornik-Vlasenica ima do 1 cm snijega na putu, Vlasenica-Han Pijesak, Milići-Skelani, Vlasenica-Luke i Zeleni Jadar-Milići do 2 cm utabanog ili raskvašenog snijega na kolovozu, te Šekovići-Kaštijelj do 4 cm snijega na putu.

Visina snijega na prevoju Han Pogled je oko 45 cm. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -4ºC u višim predjelima do 0ºC u nižim predjelima regije Birač.

Vaš Shooter!

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik – ilustracija, infobirac.net