Servisne informacije 23.12.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 23.12.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Srednjem Šepku i Srebrenici.

U istom periodu, desilo se pet saobraćajnih nezgoda, dvije sa materijalnom štetom, u Bratuncu i Novom Selu, dok su u nezgodama u Osmacima i Šekovićima dva lica zadobila tjelesne povrede, a u nezgodi u Kušlatu tri lica su zadobila tjelesne povrede. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Uzovnica-Novo selo“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti Uzovnica, Novo Selo, Jošanica, Liplje, Samari, Kadrići, Sultanovići, Čamlije, Planine, Maričići, Mehmedići, Srsko Snagovo, Kosovača, Rašidov Han, Cerik i vikendice kod Kamenoloma.

Od 09 do 14 časova će bez električne energije biti potrošači u Čelopeku, izlaz prema spomeniku, zbog radova na trafostanici „Čelopek IV“.

Zbog radova na dalekovodu „Drinjača II“ u periodu od 08 do ponoći bez struje će biti Kostjerevo, Luke, Kušlat, Liješanj i Paljevići.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Šekovići te će u periodu od 09:30 do 10 časova bez električne energije biti fabrika FOD.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Vaš Shooter!

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 2ºC u višim predjelima do 4ºC u nižim predjelima regije Birač.

Vaš Shooter!

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net