Božo Ilić, profesor Tehničkog školskog centra iz Zvornika dobitnik „Nagrade za inovativne nastavnike“ u 2020. godini

ZVORNIK

Božo Ilić, profesor Tehničkog školskog centra iz Zvornika dobitnik „Nagrade za inovativne nastavnike“ u 2020. godini

 

Projekat „Pametne kuće“ donio je profesoru Božu Iliću iz Tehničkog školskog centra u Zvorniku „Nagradu za inovativne nastavnike“ u konkurenciji srednjih škola.

Takmičenje je organizovao Centar za obrazovne inicijative „Step by Step“, a na sinoćnjem onlajn predstavljanju učesnika i laureata, nagradu je Iliću u porodičnom domu uručio direktor TŠC-a Goran Grujić.

U okviru onlajn obraćanja, koje je emitovano na zvaničnom Jutjub kanalu Centra, profesor Božo Ilić se zahvalio kolegama na sugestijama za ovaj projekat, a najviše svojim učenicima sa kojima je radio na projektu „Pametne kuće“.

 

 – Ovo je moje najveće priznanje za 30 godina rada u prosvjeti. Zahvalan sam organizatorima takmičenja i iznenađen nagradom koja će mi ostati kao jedna od najljepših uspomena u radu. Cilj projekta je da se u školi rade inovativne stvari, da primjenjujemo savremene trendove, a ne da učimo prevaziđene stvari – istakao je Ilić, koji se posebno zahvalio direktoru škole Goranu Grujiću i rukovodstvu škole, koja je finansijski pomogla da se projekat uradi.

Portal infobirac.net ovim putem čestita profesoru Božu Iliću na zasluženoj nagradi.

(infobirac.net)

FOTO: Jutjub, printskrin