Nakon humanitarnog bazara u Vlasenici, za Miljanino liječenje prikupljeno 8.940 KM

VLASENICA

Nakon humanitarnog bazara u Vlasenici, za Miljanino liječenje prikupljeno 8.940 KM

 

Nakon „Novogodišnjeg humanitarnog bazara – Vlaseničani za Mijanu“, na račun roditelja Miljane Bobar uplaćeno je 8.940 KM. Tokom održavanja bazara, u subotu 12. decembra, od prodaje knjiga, igračaka, raznih slanih i slatkih jela,novogodišnjih paketića i ukrasa, kao i drugih predmeta koji su bili u ponudi, prikupljeno je 8.772 KM.

 – Donirala sam pite i kolače – kaže Slavica Kovačević, članica UŽ „Podrinje“ Vlasenica.

Milanka Krezović iz Vlasenice donirala je kiflice, projarice, pancerote.

 – Da, to sam donirala i to je moj mali skroman doprinos za pomoć našoj Miljani – kaže Milanka koja je na bazaru, osim što je donirala i kupila određene proizvode.

Ovu humanu aktivnost podržala je i Jelena Kandić predstavnica „Pekare – Torte SAN“ iz Milićia. 

 – Donijeli smo tortice, sitne kolačiće, dakle naš slatki program i drago nam je da možemo da doprinesemo ovakvim akcijama – kaže Jelena.

Građani, koji su na bazar došli da kupe proizvode, kažu da su zadovoljni ponudom i da su došli da pazare sa samo jednom misijom – da pomognu sugrađanki Mijani Bobar koja boluje od cerebralne paralize i ima teži oblik epilepsije.

Inicijativu za održavanje Humanitaronog bazara pokrenula je učiteljica Dušanka Sušić a u realizaciji njene ideje podržale su je Sanja Milić, Ljiljana Petrović, Dragana Džajić Bećarević i Marijana Lelek.

 – Ja sam prezadovoljna učešćem građana koji su donirali ali i koji su kupovali sve ono što smo ponudili na Bazaru. Hvala opštini Vlasenica koja je podržala ovu ideju, pekari `Torte – San` iz Milića, Ugostiteljskom objektu `Grand` iz Vlasenice, koji su omogućili da dio prostora na gradskom Trgu bude natkriven šatorom i obezbijedili stolove za izlaganje robe, svim ženama koje su učestvovali u spremanju hrane, medijima koji su na adekvatan način propratili ovaj događaj – kaže Sušićeva.

Novogodišnji humanitrani bazar – Vlaseničani za Miljanu, održan je u subotu, 12.decembra na gradskom trgu u Vlasenici.

(Izvor: magic.ba)