PU Zvornik: U novembru zabilježeno 49 krivičnih djela i 44 saobraćajne nezgode

ZVORNIK

PU Zvornik: U novembru zabilježeno 49 krivičnih djela i 44 saobraćajne nezgode

 

U prostorijama PU Zvornik danas je održana redovna pres konferencija na kojoj su prezentovani rezultati rada u novembru 2020. godine.

Načelnik Policijske uprave Zvornik Aleksandar Vasiljević rekao je, ovom prilikom, da u novembru nije bilo krivičnih djela koja bi izazvala veću pažnju javnosti, niti je bilo prekršaja javnog reda i mira sa pet i više lica.

Vaš Shooter!

Načelnik Sektora kriminalističke policije Mladen Savić rekao je da je u novembru registrovano 49 krivičnih djela, što je za 14 manje nego u istom mjesecu prošle godine. Savić je dodao da su među evidentirnim krivičnim djelima 43 bila iz oblasti opšteg kriminaliteta i po dva iz oblasti bezbjednosti javnog saobraćaja,  zloupotrebe opojnih droga i privrednog kriminaliteta.

Načelnik Sektora policije Dražen Erkić kaže da su u novembru mjesecu evidenitrane 44 saobraćajne nezgode, u kojima su su dva lica poginula, a 4 teško povrijeđena.

 – U istom periodu kontrolisano je 866 vozača, te izrečeno 997 preršajnih naloga. Iz saobraćaja je isključeno 16 vozila te 71 vozač, od kojih je 60 isključeno zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a tri zbog odbijanja na testiranje na prisustvo opojnih sredstava  – istakao je Erkić.

(infobirac.net)