Servisne informacije 11.12.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.12.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je pet krivičnih djela, tri u Srednjem Šepku, a po jedno u Zvorniku i Šekovićima.

U istom periodu, nije bilo narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije djevojčice.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Čelopek-Mitrović“ te će u periodu od 12 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Tršiću.

Auto centar IN Vlasenica!
Ističe vam registracija?
Registrujte vaše vozilo od sada NA RATE, bez kamate! ✅🔝
Potražite nas i u vašem gradu brzo i lako! ⬇️
https://brckogasosiguranje.com/mapa-poslovnica/
0️⃣6️⃣6️⃣8️⃣9️⃣4️⃣4️⃣7️⃣2️⃣🤝

Zbog radova na trafostanici „Mirjam“, od 09 do 12 časova bez struje će biti izlaz prema mostu.

Radovi će se izvoditi i na trafostanicama „Roćević IV“ i „Roćević VI“ pa će od 09 do 11 časova bez električne energije će biti izlazi prema Peckoj i brdu.

Danas će se izvoditi i radovi na dalekovodu „Uzovnica“ pa će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti Jošanica, Sultanovići, Kadrići, Ćamlije, Samari, Planine, Snagovo i Srpsko Snagovo, Mehmedići, Maričići, Kosovača, Rašidov Han, Cerik, Perunika, vikend naselje pored jezera od Diviča do velikog tunela i firma Kamenolomi.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi u opštini Milići na dalekovodu „Kamenica-Kasaba“ te će od 06:45 do 07 i od 15 do 15:15 bez električne energije biti Cerska, Skugrići, Kasaba, Vukšić Polje, Dubnica, Rajići, Neđeljišta, Buljevići, Glušac, Bišina, Sebiočina, Zabrđe, Dudačko, Toljevići.

Radovi će se izvoditi i u opštini Han Pijesak te će od 09 do 13 časova, zbog radova na trafostanici „Džimrije“, bez struje biti Pušonje.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Mjestimično umjerene i jake magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara ima na magistralnim putevima Šepak-Zvornik-Vlasenica i Vlasenica-Han Pijesak.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -1ºC u višim predjelima do 4ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net