Servisne informacije 9.12.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 9.12.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva u Srebrenici i jedno u Zvorniku, jedno narušavanje javnog reda i mira u Srebrenici, te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Karakaju i Bratuncu. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dva dječaka i djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Bolnica Zvornik“ te će u periodu od 09 do 11 časova bez struje biti izlaz prema magistralnom putu.

Zbog radova na trafostanicama „Putevi“ i „Rasklopište“ od 09 do 11 i od 12 do 13 časova bez električne energije će biti izlaz prema Fagumu

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići na dalekovodu „Milići-Gunjaci“ pa će bez električne energije u periodu od 10:30 do 12 časova biti Rudnik Gunjaci, MHE Štedrić, MHE Jovana.

Zbog izrade priključaka na trafostanicama „Ruljići I“ i „Gođenje“ te će u period od 09 do 12 časoba bez struje biti dio sela Ruljići i Gođenje.

Auto centar IN Vlasenica ·
➡️Uz registraciju vozila, montiranje i balansiranje guma gratis❗❗
#BRČKO_GAS & #AUTO_CENTAR_IN

 

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 2ºC u višim predjelima do 5ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net