Servisne informacije 8.12.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 8.12.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, po dva u Zvorniku i Srebrenici, dva narušavanja javnog reda i mira, u Bratuncu i Srebrenici, te jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Kozluku. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju požara na porodičnoj kući u naselju Branjevo. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Čelopek IV Galići“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti izlaz prema spomeniku.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići na dalekovodu „Kamenica-Kasaba“ pa će bez električne energije u periodu od 06:45 do 07 i od 15 do 15:15 časova biti Cerska, Skugrići, Kasaba, Vukšić Polje, Dubnica, Rajići, Neđeljišta, Buljevići, Glušac, Bišina, Sebiočina, Zabrđe, Dudačko i Toljevići.

Auto centar IN Vlasenica ·
➡️Uz registraciju vozila, montiranje i balansiranje guma gratis❗❗
#BRČKO_GAS & #AUTO_CENTAR_IN

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Nerići“, u opštini Han Pijesak, te će bez struje u periodu od 09 do 15 časova biti dio naselja Nerići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Vaš Shooter!

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a na više putnih pravaca u regiji je prisutna magla koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 0ºC u višim predjelima do 3ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net