Servisne informacije 7.12.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 7.12.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Zvorniku i Osmacima, dva narušavanja javnog reda i mira, u Zvorniku i Bratuncu, te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom u Zvorniku. 

 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik sutra će biti izvedeni radovi na trafostanici „Čelopek IV Galići“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti izlaz prema spomeniku.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići na trafostanici „Lukić polje III“ pa će bez električne energije u periodu od 09 do 14 časova biti zgrada Intala.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu „Gunjaci“ te će bez struje u periodu od 09 do 16,30 časova biti rudnik Gunjaci, MHE Štedrić, MHE Jovana.

Auto centar IN Vlasenica ·
➡️Uz registraciju vozila, montiranje i balansiranje guma gratis❗❗
#BRČKO_GAS & #AUTO_CENTAR_IN

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Vaš Shooter!

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 5ºC u višim predjelima do 9ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net