Servisne informacije 4.12.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 4.12.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Novoj Kasabi. U istom periodu, nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dvije djevojčice. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Zvornik II“ te će od 09 do 14 časova bez struje biti ulica Vuka Karadžića od srednje škole prema gradu sa SPO Dekor i Dr Nedeljković.

Radovi će se danas izvoditi na izradi priključka na trafostanicama „Ekonomija III“, pa će u periodu od 11 do 12 časova bez električne energije biti izlaz prema željezničkoj stanici, te „Čelopek IV“ zbog čega će bez struje biti izlaz prema spomeniku u periodu od 09 do 14 časova.

Na  području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići, na trafostanici „Nova kasaba III“ pa će od 09 do 14 časova bez struje biti dio Nove Kasabe prema Mravinjcima, te u opštini Han Pijesak na trafostanici „Mrkalji“ pa će od 09 do 15 časova bez napajanja biti Mrkalji. 

Vaš Shooter!

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim kolovozima.

Auto centar IN Vlasenica ·
➡️Uz registraciju vozila, montiranje i balansiranje guma gratis❗❗
#BRČKO_GAS & #AUTO_CENTAR_IN

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 1ºC u višim predjelima do 4ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net