Servisne informacije 2.12.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 2.12.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Zvorniku, te jedan požar na ugostiteljskom objektu u Roćeviću.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Shooter Zvornik·
‼️Ne propustite odlicnu ponudu‼️

Na putnim pravcima Bratunac III-Drinjača, Konjević Polje-Skelani i Zeleni Jadar-Bratunac ima mjestimično jake magle koja smanjuje vidljivost do 100 metara. 

Vaša polisa obaveznog osiguranja pri saobraćajnoj nezgodi koju ste vi skrivili će pokriti trošak popravke tuđeg vozila. Ali šta sa troškovima popravke vlastitog vozila?
Osigurajte na vrijeme:
MINI KASKO osiguranje je tu za vas!
Pokriće štete na vozilu čak i onda kada je ona nastala vašom krivnjom + IZUZETNO povoljna premija. 🚘👌🍀AUTO_CENTAR_IN VLASENICA

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -6ºC u višim predjelima do -1ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)