Servisne informacije 29.11.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 29.11.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, Bratuncu, Zvorniku i Vlasenici, dvije saobraćajne nezgode, u Bratuncu, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i Karakaju, kada je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, jedno lice u Zvorniku je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vođnje pod dejstvom alkohola. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

➡️Uz registraciju vozila, montiranje i balansiranje guma gratis❗❗
#BRČKO_GAS & #AUTO_CENTAR_IN VLASENICA

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Mjestimično jake magle koja smanjuje vidljivost do 80 metara, ima na putnim pravcima Zvornik-Vlasenica, Konjević Polje-Skelani i Vlasenica-Luke, dok na putnom pravcu Vlasenica-Han Pijesak magla smanjuje vidljivost na 50 metara.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -1ºC u višim predjelima do 0ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net