U Srpskoj 417 novih slučajeva – regija Birač: Zvornik 14, Bratunac i Šekovići po 5, Vlasenica 2 nova slučaja

REGIJA BIRAČ ZVORNIK

U Srpskoj 417 novih slučajeva – regija Birač: Zvornik 14, Bratunac i Šekovići po 5, Vlasenica 2 nova slučaja

 

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univerzitetskoj bolnici u Foči i u bolnicama Sv. Vračevi u Bijeljini i Sv. Apostol Luka u Doboju i izvršeno je testiranje 1045 laboratorijskih uzorka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 417 osobe u Republici Srpskoj.

Vaš Shooter!

Radi se o 224 muške i 193 ženske osobe, od kojih je 51 mlađe, 253 srednje i 113 osoba starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta 104 osobe su iz Banjaluke, 60 iz Bijeljine, 18 iz Doboja, po 15 osoba je iz Prijedora i Trebinja, po 14 iz Zvornika, Laktaša i Prnjavora, po 12 osoba je iz Višegrada i Ugljevika, po deset iz Gradiške, Istočne Ilidže i Rogatice, po sedam osoba je iz Istočnog Novog Sarajeva, Nevesinja i Pala, šest osoba je iz Bileće, po pet iz Bratunca, Lopara, Modriče, Novog Grada, Teslića i Šekovića, po četiri iz Dervente, Ribnika, Sokoca i Čelinca, po tri osobe iz Кozarske Dubice, Кostajnice, Mrkonjić Grada, Foče i Šipova, po dvije iz Berkovića, Vlasenice, Gacka, Кotor Varoša, Novog Goražda, Petrovca i Srpca i po jedna osoba je iz Jezera, Кalinovika, Кneževa, Ljubinja, Trnova, Čajniča i Šamca.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 29 smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. Radi se o 20 muških i devet ženskih osoba srednje i starije životne dobi od kojih je pet osoba iz Banja Luke, po dvije iz Gacka, Zvornika, Doboja, Teslića, Mrkonjić Grada i Trebinja i po jedno lice iz Bratunca, Nevesinja, Bijeljine, Modriče, Šamca, Dervente, Prijedora, Gradiške, Кotor Varoši, Laktaša, Vlasenice i Šekovića.

➡️Uz registraciju vozila, montiranje i balansiranje guma gratis❗❗
#BRČKO_GAS & #AUTO_CENTAR_IN VLASENICA

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 28.555 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 941 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 13.804 osobe, a testirane su ukupno 129.007 osobe. Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 1.154, u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske 427, a u opštim bolnicama 727.

Vaš BP Diskont!

U Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom trenutno su 12.943 osobe, a nadzor je završen kod 90.943 osobe.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija