Servisne informacije 25.11.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.11.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva u Milićima, a jedno u Šekovićima, te dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Zvorniku i Vlasenici.

U istom periodu jedno lice u Zvorinku je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Zmajevac“ te će u periodu od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema udruženju penzionera.

Zbog radova na trafostanici „Petkovci II“ u periodu od 09 do 15 časova bez električne energije će biti izlaz prema brdu.

➡️Uz registraciju vozila, montiranje i balansiranje guma gratis❗❗
#BRČKO_GAS & #AUTO_CENTAR_IN

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Han Pijesak te će od 09 do 15 časova bez struje biti Nerići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Vaš Shooter!

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -3ºC u višim predjelima do 3ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net