Održane javne rasprave o nacrtima izmjena regulacionih planova

ZVORNIK

Održane javne rasprave o nacrtima izmjena regulacionih planova

 

Odjeljenje za prostorno uređenje Grada Zvornika organizovalo je dvije javne rasprave: o Nacrtu izmjene dijela Regulacionog plana užeg urbanog područja grada Zvornika i o Nacrtu izmjene dijela Regulacionog plana užeg urbanog područja grada Zvornika i dijela industrijske zone Birač-Кarakaj.

Izmjene se rade po zahtjevima fizičkih lica i odnose se na prostor oko Motela „Laguna“ radi formiranja građevinske parcele i legalizacije dograđenog dijela ovog objekta, odnosno na dio ulice Patrijarha Pavla (desna strana ulice od postavljenog privremenog kioska do zgrade „Dekor“) radi planirane izgradnje višeporodičnog stambenog objekta.

Boško Кojić, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje koje je nosilac pripreme izrade prostornih planova, istakao je da su prethodno organizovani javni uvidi u nacrte, te da na njih nije bilo primjedaba.

Vaš Shooter!

Raspravama su prisustvovali predstavnici preduzeća od kojih je potrebno pribaviti mišljenja u procesu izrade ovih dokumenata i oni eventualne sugestije mogu do 30. novembra dostaviti na mejl: prostorno@gradzvornik.org ili na adresu Grad Zvornik, Svetog Save br.124, 75.400 Zvornik.

Nakon toga pristupiće se izradi prijedloga izmjena ova dva regulaciona plana koji će biti predmet rasprave i usvajanja na sjednici Skupštine grada.

Vaš Shooter!

Nosilac izrade izmjene dijela regulacionih planova je GP „Obnova“ Šamac.

(Izvor: gradzvornik.org)