Mali Zvornik: Raspisan konkurs za studentske stipendije za školsku 2020/2021. godinu

MALI ZVORNIK

Mali Zvornik: Raspisan konkurs za studentske stipendije za školsku 2020/2021. godinu

 

Opštinska uprava u Malom Zvorniku raspisala je konkurs za dodjelu stipendija za školsku 2020/2021. godinu za dvadeset studenata sa područja ove lokalne zajednice. Mjesečni iznos stipendije je 10.000 dinara (desethiljadadinara).

Besplatna dostava – Vaš BP Diskont!

Stipendije za tekuću školsku godinu isplaćivaće se u deset jednakih mesečnih rata, a isplata će otpočeti nakon usvajanja odluke o dodjeli stipendija studentima sa područja opštine Mali Zvornik za školsku 2020/2021. godinu i zaključenja ugovora o stipendiranju.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti redovni studenti visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, koji su prvi put upisani u tekućoj školskoj godini na studije, koji imaju državljanstvo Republike Srbije, pod sljedećim uslovima:

Vaš Shooter!

 – petnaest studenata koji su upisali jednu od godina osnovnih studija u trajanju od najmanje četiri godine, odnosno za koje je zakonom predviđeno da imaju zbir od 240 ESPB (Evropski sistem prenosa bodova), od druge do posljednje ili master akademskih studija, kao i pet studenata koji su upisali jednu od godina osnovnih studija za koje je zakonom predviđeno da imaju zbir od 180 ESPB, od druge do posljednje godine studija.

Auto centar „IN“ Vlasenica

(Izvor: malizvornik.rs)