„Tajna izgubljenog kraljevstva“ večeras od 17 časova otvara zvornički bioskop – nabavljen projektor vrijedan 85.000 KM

REGIJA BIRAČ ZVORNIK

„Tajna izgubljenog kraljevstva“ večeras od 17 časova otvara zvornički bioskop – nabavljen projektor vrijedan 85.000 KM

Novi projektor

Projekcijom filma „Tajna izgubljenog kraljevstva“, večeras od 19 časova, Dom omladine Zvornik će započeti sa redovnim bioskopskim repertoarom. U svojim nastojanjima da povećaju broj kulturnih događaja u Zvorniku, Gradska uprava Zvornik i Dom omladine Zvornik obezbijedili su najsavremeniji digitalni bioskopski projektor (DCP) za koji je Gradska uprava izdvojila oko 85.000 KM.

 – Sa ovim projektorom Zvornik će postati jedan od rijetkih gradova u BiH i Republici Srpskoj koji ima bioskop i redovan repertoar. Građani Zvornika i ljubitelji filmske umjetnosti moći će od danas da pogledaju i prve filmove iz redovnog repertoara. Pomenućemo da smo do sada već realizovali dva značajna kulturna događaja u novembru sa novim projektorom – Nektar OК fest karavan sa dva dokumentarna filma – „Tusta“ i „Nebeska tema“, i 14. filmski festival „Prvi kadar“ u okviru koga smo održali više projekcija igranih, dokumentarnih i animiranih filmova među kojima i domaće ostvarenje „Ime naroda“ – rekao nam je Đorđe Deurić, dirkeotr Doma omladine u Zvorniku.

➡️Uz registraciju vozila, montiranje i balansiranje guma gratis❗❗
#BRČKO_GAS & #AUTO_CENTAR_IN

 – Potrudićemo se da nam epidemija i loše vrijeme ne kvare raspoloženje da uz poštovanje svih zvaničnih mjera borbe protiv pandemije korona virusa i odgovorno ponašanje doprinesemo boljem raspoloženju u našem gradu. Novi naslovi za sve uzraste postavljeni su kao prioritet našeg repertoara. Svi ljubitelji velikog platna mogu očekivati premijere svjetskih i domaćih naslova u zavisnosti šta distributeri ponude. Naš repertoar kao i obavještenja o ostalim događajima u Domu omladine Zvornik možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici, kao i na Instagram stranici @domomz i na Viber zajednici Doma omladine – istakao je Deurić.

Vaš Shooter!

U skladu sa praksom i običajem domaćih bioskopa sve premijere kao i filmska sedmica počinjaće četvrtkom, pa će večeras prikazati filmove „Tajna izgubljenog kraljevstva“ (17 časova) i „Vikend sa ćaletom“ (19 časova).

Termini od 17 i 19 časova biće termini redovnog repertoara, svakim danom u sedmici osim ponedjeljka, a tokom ljetnjeg računanja vremena termini će biti od 18 i 20 časova.

Ulaznice možete da kupite na biletarnici Doma omladine Zvornik. Redovna cijena ulaznice za bioskop ostaje 4КM.

Vaš BP Diskont!

(infobirac.net)