Danas u Srpskoj 384 nova slučaja – u Zvorniku 9, Šekovićima 6, Bratuncu i Srebrenici po 3, Milićima jedna novozaražena osoba

REGIJA BIRAČ ZVORNIK

Danas u Srpskoj 384 nova slučaja – u Zvorniku 9, Šekovićima 6, Bratuncu i Srebrenici po 3, Milićima jedna novozaražena osoba

 

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univerzitetskoj bolnici u Foči i u bolnicama Sv. Vračevi u Bijeljini i Sv. apostol Luka u Doboju izvršeno je testiranje 997 laboratorijskih uzorka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 384 osoba u Republici Srpskoj.

Radi se o 218 muških i 166 ženskih osoba, od kojih je 38 mlađe, 237 srednje i 109 osoba starije životne dobi.

Vaš Shooter!

Prema mjestu prebivališta 98 osoba je iz Banjaluke, 48 iz Trebinja, 32 iz Bijeljine, 21 iz Doboja, 18 iz Teslića, 17 iz Laktaša,15 iz Prnjavora, 12 iz Кotor Varoša, 11 iz Mrkonjić Grada, 10 iz Bileće, devet iz Zvornika, osam iz Modriče, po šest iz Gradiške, Dervente, Lopara, Sokoca, Foče i Šekovića, po pet iz Ljubinja i Prijedora, pi četiri iz Broda i Ribnika, po tri iz Bratunca, Novog Goražda, Srebrenice i Čelinca, po dvije iz Rudog, Ugljevika, Šamca i Šipova i po jedna iz Višegrada, Vukosavlja, Gacka, Кneževa, Кozarske Dubice, Кrupe na Uni, Milića, Nevesinja, Novog Grada, Pala i Srpca.

Vaš BP Diskont!

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 27 smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. Radi se o 11 ženskih i 16 muških osoba, srednje i starije životne dobi, od kojih je pet iz Banja Luke, četiri iz Trebinja, po dvije iz Prijedora i Zvornika, i po jedna osoba iz Кozarske Dubice, Gacka, Doboja, Bijeljine, Ribnika, Gradiške, Кotor Varoša, Prnjavora, Laktaša, Čajniča, Broda, Petrova, Višegrada i Bileće.


Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 26.567 slučajeva virusa korona, a preminule su ukupno 802 osobe kod kojih je potvrđen test na novi virus korona. U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 11.474 osobe, a testirane su ukupno 123.943 osobe.


Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 1.202, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 439, a u opštim bolnicama 763. U Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 13.844 osoba, a nadzor je završen kod 85.558 osoba.

➡️Uz registraciju vozila, montiranje i balansiranje guma gratis❗❗
#BRČKO_GAS & #AUTO_CENTAR_IN

(infobirac.net)