Servisne informacije 18.11.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 18.11.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, u Šekovićima, Milićima i Bratuncu, te tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Glumini, Roćeviću i Grbavcima. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervencije, na gašenju zapaljenog dimnjaka u naselju Srpske Varoš, na privatnoj kući, te jutros oko 02:20 na gašenju stambenog kontejnera na željezničkoj stanici. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak.

 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Han Pijesak, na trafostanici „Gođenje“ pa će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti Gođenje. 

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Sikirić“ te će u periodu od 10 do 12 časova bez električne energije biti  Grabovička rijeka, Fakovići, Žanjevo, Divovići.

➡️Uz registraciju vozila, montiranje i balansiranje guma gratis❗❗
#BRČKO_GAS & #AUTO_CENTAR_IN

Na području RJ Zvornik,  danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

KAPUTI M i Ž (Prsluci, bunde)
‼️‼️‼️‼️Akcija – 20% i 50%‼️‼️‼️
16.11. – 22.11.
📢📢📢📢📢📢📢📢
Vaš Shooter!

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 4ºC u višim predjelima do 7ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net